MIMOUN OAISSA

INSPIRERENDE EN ENERGIEKE LEZINGEN

Zoekt u een inspirerende en energieke spreker? 

Acteur en storyteller Mimoun Oaissa verzorgt lezingen in het Nederlands én Engels over o.a. pitchen, storytelling en teamwork. Of het nu managers zijn of juristen, studenten of hoogleraren, medewerkers of ondernemers: met veel vaart, humor en energie brengt Mimoun elke zaal in beweging.

“Inspirerende, interactieve sessie met humor. Genereerde veel energie”

Marcel van Hal

ING

“Alle deelnemers waren ontzettend enthousiast!”

Michelle Thijsen

UWV

“ongelooflijk hoe snel MImoun de zaal meekrijgt”

Sandra Schipper

PostNL

OVER MIMOUN

Mimoun Oaissa is storyteller, acteur en filmmaker. Als acteur is hij onder meer bekend van Shouf Shouf Habibi, The Devils Double en De Marathon.

 Parallel aan zijn filmcarrière doet hij onderzoek naar taal, communicatie en overtuigingskracht. Dit doet hij samen met een team van vakmensen uit verschillende vakgebieden, zoals onder meer toegepaste psychologie en industrieel design.

 Inmiddels is Mimoun uitgegroeid tot een zeer ervaren spreker. Zijn seminars zijn een dynamische en afwisselende mix van recente wetenschappelijke inzichten, praktisch en concreet toepasbare technieken en herkenbare, komische voorbeelden. Door de nadruk die er wordt gelegd op het oefenen door de deelnemers zelf, de energieke werkvormen en de humor, zijn Mimouns de seminars voor de deelnemers niet alleen een hele leerzame, maar ook erg leuke en inspirerende ervaring.

 

“Mimoun heeft een seminar over leiderschap gegeven aan 250 bestuurders. Vanaf het begin was er een ‘klik’ tussen Mimoun en de zaal. Het lukte hem schijnbaar zonder moeite de aanwezigen te activeren met zijn verhaal. En ook nog eens met resultaat. Of zoals een van de enthousiaste deelnemers na afloop zei: “ Hier heb je dus echt wat aan!”

Hedwig Roeling, Nijmeegs Universiteitsfonds

“Met veel humor en plezier leert Mimoun je hoe je nog effectiever wordt in je rol. Met behoud van je persoonlijke stijl. Hij interacteert en intervenieert en op een directe en persoonlijke manier. Herkenbare voorbeelden. Direct toepasbaar.”

Camilla van den Boom, Business Development Director @ Sturrm 

“Mimoun heeft deelnemers in korte tijd op een hele actieve manier een aantal belangrijke eye openers gegeven. Wat erg goed was is dat ze dit direct ervaren hebben. Er is echt gewerkt, wat niet altijd gebeurd in een workshop. Daarnaast heeft Mimoun een goeie sfeer gecreërd waarin mensen ook daadwerkelijk uit hun comfortzone durfden te stappen. We kregen van de deelnemers meer dan eens terug dat dit naar meer smaakt.”

Melanie Vaessen, Projectadviseur @ Oranje Fonds

THEMA’S

Het ene event is natuurlijk niet het andere. Doelgroep, context en doel kunnen sterk verschillen. In overleg met jou past Mimoun zijn lezingen aan om zo goed mogelijk aan te sluiten bij wat jou voor ogen staat. Om je een indruk te geven staan hieronder een aantal type events waar Mimoun al veel ervaring mee heeft.

Teambuilding dagen

Als een van de doelen van jouw event is om de onderlinge verbondenheid van de organisatie en de teamspirit te versterken, dan ben je bij Mimoun aan het juiste adres. In Mimouns interactieve lezingen, gaan de deelnemers echt met elkaar aan de slag en leren zij elkaar op een energieke en plezierige manier beter kennen.

ondernemers events

Aangezien skills als storytelling, pitchen en overtuigen onmisbaar zijn voor het opbouwen en uitbouwen van een succesvolle onderneming, heeft Mimoun al vele lezingen verzorgd voor ondernemers. Wat dat extra bijzonder maakt, is dat Mimoun dat doet op een hele energieke en originele manier en zelfs de meest ervaren ondernemers nog weet te verassen.

kick-offs

Wil jij jouw evenement of programma beginnen met een ware boost aan energie en zorgen dat de deelnemers echt helemaal “aan” zijn? Dan is een lezing van Mimoun Oaissa precies wat je zoekt. Ongeacht branche, leeftijd en aantal mensen, weet hij elk publiek te inspireren en in beweging te krijgen.

congressen

Als je op zoek bent naar een interactieve lezing die inhoudelijk relevant is, maar jouw congres ook vooral een energy boost geeft, dan is een lezing van Mimoun een uitstekende keuze. Binnen de kortste keren zet Mimoun het publiek van de “luisterstand” in de “actiestand”. De aanwezigen krijgen daarmee niet alleen fysiek, maar ook mentaal een opkikker.

talent days

Wil je met jouw evenement nieuw talent enthousiasmeren om te kiezen voor jullie organisatie? De lezingen van Mimoun sluiten qua praktische inhoud, energieke vorm en de humoristische toon naadloos aan bij studenten en jonge professionals. Wat hen na het event bij zal blijven zijn niet alleen de praktische technieken, maar ook het plezier, de energie en de inspiratie.

pitch events

Of je op jouw event de deelnemers nu de nieuwe visie wilt leren pitchen, of de organisatie of zichzelf: Mimoun heeft voor alle type pitches een passende lezing. Door de opzet van de lezing gaan de deelnemers zelf actief aan de slag en verbeteren zij hun pitch kwaliteiten in een mum van tijd.

KLANTEN

MEER INFORMATIE NODIG?

Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.