Interactieve en Inspirerende Webinars en Seminars over Pitchen, Communiceren en Overtuigen

 

Bekijk aanbod Neem contact op

Briljante workshop van Mimoun Oaissa

Lieke Schepers – CEO Yacht Group

Inspirerende, interactieve sessie met humor. Genereerde veel energie

Marcel van Hal – ING

Hier heb je dus echt wat aan!

Hedwig Roeling – Nijmeegs Universiteitsfonds

Lezingen

Communication Intelligence

Intercultural Communication Intelligence

Pitch Perfect

Communication Inteligence voor Vrouwelijke Professionals

Communication Inteligence voor Young Professionals

Communication Inteligence voor D&I

Over Mimoun

Storyteller – acteur – filmmaker

Mimoun Oaissa is storyteller, acteur en filmmaker. Als acteur is hij onder meer bekend van Shouf Shouf Habibi!, De Grote Improvisatieshow en De Marathon. Parallel aan zijn filmcarrière doet Mimoun onderzoek naar taal, communicatie en overtuigingskracht. Op basis van dit onderzoek geeft hij humorvolle, energieke en interactieve lezingen.

 

 communication intelligence

Pitchen, presenteren, onderhandelen, netwerken, vergaderingen sturen; om jouw top te bereiken, zijn communicatie skills cruciaal. Hoe goed je inhoudelijk ook bent, jouw vermogen razendsnel “het gesprek onder het gesprek” te lezen en te sturen is doorslaggevend. In deze tijden vaak ook nog op afstand, wat het allemaal nog uitdagender maakt.

Aan de hand van oefeningen en voorbeelden, vergroot je in deze workshop je inzicht in wat je zelf uitstraalt als het gaat om leiderschap en overtuigingskracht en leer je hoe je dat -wanneer nodig- kunt bijsturen. Ook leer je subtiele, maar cruciale signalen bij anderen te herkennen.

De technieken die je in deze workshop leert, helpen je onder meer om:

Z

een meer senior uitstraling te ontwikkelen

Z

meer overtuigingskracht te voelen èn uit te stralen in belangrijke gesprekken en presentaties

Z

beter om te gaan met dominante mensen

Z

boeiender te communiceren

Z

effectiever te onderhandelen

Z

effectiever teams te leiden

Kortom: In deze energieke en zeer interactieve workshop door acteur en storyteller Mimoun Oaissa, leer je in hoog tempo technieken en inzichten die jouw communication intelligence in korte tijd drastisch verhogen.

Praktische Informatie

Intercultural Communication Intelligence

Als je werkt in een organisatie vol diversiteit, moet je in staat zijn verschillende manieren van communiceren en de achterliggende waardesystemen snel te herkennen. In dit interactieve seminar of webinar leer je in sneltreinvaart deze verschillende stijlen niet alleen herkennen, maar ook ervaren. Aan de hand van beeldfragmenten, geestige voorbeelden en interactieve oefeningen, krijg je in een mum van tijd concrete handvatten mee en vergroot je jouw vaardigheid en inzicht in het omgaan met personen met uiteenlopende achtergronden.

Praktische Informatie

Pitch Perfect

Pitch Your Plan

Je bent al een tijd bezig met een onderwerp of je hebt een al een tijd nagedacht over je voorstel en je bent overtuigd van het belang en de urgentie om jouw plan te realiseren. Maar hoe krijg je anderen in beweging? Hoe breng je in korte tijd de urgentie die jij voelt over? Hoe zorg je dat je jouw voorstel kort kan neerzetten zonder de essentie te verliezen? Hoe maak je onderscheid tussen details die je pitch tot leven brengen en details die je verhaal onnodig lang of juist onduidelijker maken?

In deze lezing leer je een methode waardoor je in korte tijd jouw plan kernachtig kan schrijven en vertellen. De structuur waarin je leert werken laat jouw intuïtie beter tot zijn recht komen en helpt je betere keuzes te maken binnen jouw pitch. Je leert hoe je het aantal woorden dat je gebruikt verkleint en tegelijkertijd de impact die jouw verhaal op het publiek heeft vergroot.

Pitch Yourself

Voorstelrondjes, netwerkevents, gesprekken met stakeholders of nieuwe collega’s; geregeld kom je in de situatie waarin je moet neerzetten wie je bent en wat je doet. Hoe kun je zorgen dat je in een korte tijd de essentie kan neerzetten? Hoe kun je zorgen dat wat je zegt ook boeiend is voor de ander? Hoe kun je zorgen dat je verhaal professioneel is maar ook iets persoonlijks heeft?

In deze workshop leer je technieken, die zijn ontwikkeld door filmmakers en andere storytellers en die jou kunnen helpen jouw verhaal duidelijker, compacter en boeiender te maken.

Praktische Informatie

Praktische informatie

Online en op locatie

Alle lezingen zijn zowel op locatie beschikbaar als online in de vorm van een webinar.

Prijsindicatie

Vanaf €2K

Engels en Nederlands

Alle lezingen en webinars zijn zowel in het Nederlands als in het Engels beschikbaar.

Vragen? Stuur ons een bericht

Je kunt ons ook mailen of bellen.

Mail: lezingen@mimounoaissa.nl

Telefoon: 06-51532136‬ (Op werkdagen van 09:00 tot 17:30)

9 + 12 =