Klanten

Wij geven trainingen in uiteenlopende branches, maar onze klanten hebben een aantal zaken gemeen:

1. Alleen het beste is goed genoeg

2. Ze willen veel resultaat in zo min mogelijk tijd

3. Ze houden van advies dat heel concreet en recht-door-zee is

Aantal reviews:

“Mimoun heeft deelnemers in korte tijd op een hele actieve manier een aantal belangrijke eye openers gegeven. Wat erg goed was is dat ze dit direct ervaren hebben. Er is echt gewerkt, wat niet altijd gebeurd in een workshop. Daarnaast heeft Mimoun een goeie sfeer gecreërd waarin mensen ook daadwerkelijk uit hun comfortzone durfden te stappen. We kregen van de deelnemers meer dan eens terug dat dit naar meer smaakt.”
Melanie Vaessen

Projectadviseur, Oranje Fonds

“Mimoun geeft in zijn trainingen veel inhoudelijke kennis, praktische tips en vaardigheden mee, die je direct zelf kan toepassen. Ik ben gefascineerd geraakt door de mogelijkheden en het belang van storytelling. Het heeft bij mij al tot veel concrete resultaten geleid!”

Victoria van Krieken

Directeur , Liberation Route Europe

“In Mimouns training verdubbel je de impact van jouw verhaal op je publiek en gaat het echt leven.”

Roland Wijnen

Strategy Designer, Business Models Inc.

“Met veel humor en plezier leert Mimoun je hoe je nog effectiever wordt in je rol. Met behoud van je persoonlijke stijl. Hij interacteert en intervenieert en op een directe en persoonlijke manier. Herkenbare voorbeelden. Direct toepasbaar.”

Camilla van den Boom

Business Development Director, Sturrm

“Door middel van handige en makkelijk toepasbare technieken, heeft Mimoun mij laten zien hoe ik mijn gedrag aan kan passen om beter om te gaan met situaties die ik voorheen moeilijk vond. Ik raad iedereen aan om minimaal een paar uur met Mimoun door te brengen en zelf van zijn grote ervaring en aanstekelijke enthousiasme te profiteren.”

James Hallworth

Commercieel Manager en Nieuw Business Projectleider , Havenbedrijf Amsterdam

“Mimoun geeft in zijn trainingen veel kennis, praktische tips en vaardigheden mee, die je direct zelf kan toepassen. Ik ben gefascineerd geraakt door de mogelijkheden en het belang van storytelling. Het heeft bij mij al tot veel concrete resultaten geleid!”
 
Victoria van Krieken

Directeur , Liberation Route Europe

“Mimoun heeft een seminar over leiderschap gegeven aan 250 bestuurders. Vanaf het begin was er een ‘klik’ tussen Mimoun en de zaal. Het lukte hem schijnbaar zonder moeite de aanwezigen te activeren met zijn verhaal. En ook nog eens met resultaat. Of zoals een van de enthousiaste deelnemers na afloop zei: “ Hier heb je dus echt wat aan!”

Hedwig Roeling,

Nijmeegs Universiteitsfonds

“Mimoun heeft ons technieken geleerd en heeft ons team concrete handvatten en tips gegeven die we direct in de praktijk hebben kunnen brengen in presentaties, gesprekken en onderhandelingen. Het resultaat is direct zichtbaar wat je bijzonder veel zelfvertrouwen geeft.”

Patrick van der Pijl

CEO , Business Models Inc.

“Mimoun heeft een seminar gegeven aan 250 bestuurders. Het lukt hem schijnbaar zonder moeite de aanwezigen te activeren met zijn verhaal. En dat ook nog eens met resultaat. Zoals een van de enthousiaste deelnemers na afloop oordeelde: “Hier heb je dus echt wat aan!”
Hedwig Roeling

Nijmeegs Universiteitsfonds

Klanten

Bekijk ons aanbod

Incompany Trainingen & Lezingen

Open Trainingen

Open Seminar