Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Overtuigend Pitchen en Presenteren

Maximaal 12 deelnemers.

Je overtuigt klanten, collega’s en leidinggevenden niet alleen met de inhoud van jouw verhaal. Ook de manier waarop je het vertelt, bepaalt jouw overtuigingskracht. Wordt jou expertise toegedicht of niet? Luisteren mensen geboeid naar wat je vertelt of haken ze af?

Als je jouw communicatie- en presentatievaardigheden flink wilt verbeteren, dan is dit de training die je zoekt. In hoog tempo leer je technieken om je verhaal duidelijk, overtuigend en inspirerend over te brengen. In de training gaan we uit van jouw persoonlijke stijl. We versterken die op een concrete en praktische manier. Je leert jouw stem en lichaamstaal bewust in te zetten om je boodschap nog krachtiger en boeiender neer te zetten.

Deze training bestaat uit een persoonlijke intake en een groepstraining van een hele dag in een groep van maximaal 10 mensen.

In de telefonische intake kun je aangeven wat jij het liefst wil leren en ontwikkelen. Tijdens de groepstraining gaan we met jouw specifieke leerdoelen aan de slag en maak je je de technieken eigen.

Gegevens

Datum:
vrijdag 17 november 2017
Tijd:
13:00 - 17:00
Kosten:
€495 (excl. BTW)

Locatie

Amsterdam