Over Ons

Over Mimoun Oaissa

Mimoun Oaissa is storyteller, acteur en filmmaker. Als acteur is hij onder meer bekend van De Grote ImprovisatieshowThe Devils Double en De Marathon. Parallel aan zijn filmcarrière doet hij onderzoek naar taal, communicatie en overtuigingskracht. Door Mimoun’s unieke combinatie van talenten en expertises is hij een ideale spreker en trainer. Hierbij put hij uit de gigantische hoeveelheid technieken en inzichten die hij in de afgelopen 25 jaar heeft verzameld.

Zowel tijdens de filmopleidingen die hij volgde in Amsterdam, Londen en New York, als tijdens zijn ervaringen in de praktijk. Of dat nu was bij het schrijven van filmscripts, het improviseren in het theater of als gast in vele live tv-programma’s.

Mimoun weet razendsnel te bepalen waar voor elke deelnemer de grootste winst te halen is en samen met de deelnemer die vooruitgang ook direct te realiseren. Doordat zijn stijl als trainer zeer respectvol, maar ook heel direct en eerlijk is, maken deelnemers vaak spectaculaire sprongen in hun ontwikkeling. Doordat de nadruk ligt op doen, de werkvormen energieke zijn en de stof veel humor bevat, zijn Mimouns trainingen en seminars niet alleen een hele leerzame, maar ook een hele leuke en inspirerende ervaring.

“In Mimouns training verdubbel je de impact van jouw verhaal en gaat het echt leven.”
Roland Wijnen

Business Model Inc.

“Mimoun heeft een seminar gegeven aan 250 bestuurders. Het lukt hem schijnbaar zonder moeite de aanwezigen te activeren met zijn verhaal. En dat ook nog eens met resultaat. Zoals een van de enthousiaste deelnemers na afloop oordeelde: “Hier heb je dus echt wat aan!”

Hedwig Roeling

Nijmeegs Universiteitsfonds

“Mimoun geeft in zijn trainingen veel kennis, praktische tips en vaardigheden mee, die je direct zelf kan toepassen. Ik ben gefascineerd geraakt door de mogelijkheden en het belang van storytelling. Het heeft bij mij al tot veel concrete resultaten geleid!”

Victoria van Krieken

Directeur, Liberation Route Europe

Over Katrien van Beurden

Katrien van Beurden is actrice, regisseur en trainer. Zij is gespecialiseerd in storytelling, non-verbale communicatie en communicatiestijlen. Ze geeft al ruim vijftien jaar met veel succes workshops en lezingen aan bedrijven, universiteiten en acteeropleidingen. In het bedrijfsleven gaf zij onder meer trainingen aan het Ministerie van Veiligheid en Justitie, Van Doorne Advocaten, Nuon en KPN In de Verenigde Staten deed zij dit onder meer aan Boston University en Harvard. Momenteel is zij als vaste docent verbonden aan de New York University. .
Door haar zeer diepgaande inzicht en ervaring met fysiek theater heeft zij al vele mensen in het bedrijfsleven met ogenschijnlijk kleine aanpassingen, grote sprongen laten maken in hun overtuigingskracht en uitstraling. Ook is Katrien als geen ander in staat om diepere lagen die in communicatie spelen naar de oppervlakte te halen en zo de deelnemers op een totaal nieuwe manier naar de situatie en hun eigen communicatie te laten kijken.
“Katrien is one of the most innovative, insightful, and consistently effective trainers I have ever witnessed. Every person she works with has a breakthrough, in an astonishingly brief amount of time. I marvel at her unique research and methods of instruction, at her gift for seeing into each individual”
Scott Ripley,

Uconn University, New York USA

“Van Beurden heeft een groot talent om met een positieve en heldere aanpak je bewust te maken van je communiceren, zonder jezelf te hoeven herprogrammeren”
Berlage Saxophone Quartet

“Met humor en een zeer scherp analytisch oog laat Katrien van Beurden je op verrassende wijze zien hoe verschillende rollen werken”
Hugo Keuzenkamp,

Directeur, Ziekenhuis Hoorn

Wat maakt ons anders?

1. Training door ervaringsdeskundigen

Wij leren je alleen zaken die wij zelf beheersen. Je krijgt geen tips over jouw sales pitch van iemand die nog nooit zelf heeft gepitcht voor hele grote bedragen. Je krijgt geen tips over media optredens van iemand die nog nooit zelf te gast is geweest in een live tv programma. Je krijgt geen tips over hoe je om moet gaat met zenuwen van iemand die zelf nog nooit duizend doden is gestorven voor een belangrijke presentatie of pitch.  Wij putten in onze trainingen niet alleen uit de talloze boeken en onderzoeken; wij leren je vooral wat wij zelf hebben doorleefd.

2. Chirurgische precisie

Sommige trainers geven graag feed back op een wat globaler en abstracter niveau. Anderen trainers focussen meer op concrete technieken en details. Wij volgen die tweede lijn. Sterker nog; wij zijn extreem in de precisie waarmee we feed back geven. Een succes is alleen herhaalbaar op het moment dat de deelnemers tot in detail begrijpen wat er goed werkt en waarom.

3. Humor en plezier

Natuurlijk zijn er uitzonderingen, maar de meeste trainingen zijn behoorlijk saai. Wij hechten er groot belang aan dat een training niet alleen geweldige inzichten en lessen bevat, maar ook veel humor en plezier. Natuurlijk omdat dat voor de deelnemers en onszelf veel prettiger is, maar ook omdat het de betrokkenheid bij de training en het leerproces enorm verdiept.