Presenteren

Stel je voor dat jij in staat bent om elke presentatie of pitch geweldig neer te zetten. Qua inhoud en qua lichaamstaal. Of je nu de organisatie wil meekrijgen voor jouw plan, je klant wil winnen voor jouw diensten, of het publiek wil inspireren met jouw visie; onze trainingen helpen je een veel hoger niveau te halen dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden.

Alle cruciale aspecten als lichaamstaal, verhaalopbouw, interactie en ontspannen presenteren, komen in onze trainingen aan bod.

Onderstaande trainingen zijn los te doorlopen, maar kunnen in overleg ook gecombineerd worden met
andere trainingen. Ook het aantal sessies en de lengte per sessie kunnen in overleg worden bepaald.

Relevante trainingen

Presenteren voor mensen die presenteren haten

Alleen al bij de gedachte dat je moet presenteren of spreken voor een groep krijg je het Spaans benauwd. Al dagen van tevoren heb je slapeloze nachten. Het liefst vermijd je situaties waarin je in het openbaar moet spreken. Kortom: je haat pitchen en presenteren hartstochtelijk.

Presenteren: From Good to Great

Presenteren gaat je op zich prima af, maar je weet hoe belangrijk en geweldig het zou zijn als je echt heel goed zou zijn in presenteren. je wil van good naar great. Je kijkt met bewondering naar sprekers die een verhaal zo kunnen brengen dat het publiek aan hun lippen hangt.

Pitchen

Je moet tegenwoordig van goede huize komen om klanten ervan te overtuigen dat jouw diensten echt onderscheidend zijn. Of om jouw organisatie ervan te overtuigen dat jouw plan echt zo belangrijk is dat er kostbare middelen aan besteed moeten worden. Of om een sollicitatie commissie ervan te overtuigen dat jij de meest geschikte kandidaat bent voor de positie die jij ambieert.

Storytelling

Laten we eerlijk zijn: de meeste verhalen die anderen ons vertellen gaan volkomen langs ons heen. Hoe vaak gebeurt het dat je tijdens een vergadering, een presentatie of een congres echt gegrepen wordt door wat iemand zegt?

Veel mensen denken dat storytelling een talent is: je hebt het of je hebt het niet. Maar dat is een mythe.