Executive Presence

Inhoud van deze training

Hoe zorg je dat jouw uitstraling in lijn is met jouw positie en ambitie? Als leidinggevende sta je voortdurend in de schijnwerpers. Bij vergaderingen, presentaties en speeches bepaalt niet alleen wát je zegt hoe je overkomt en jouw autoriteit. Ook je stem en lichaamstaal hebben grote impact op hoe anderen jou zien. Er worden op verschillende momenten ook verschillende kwaliteiten van je gevraagd. De ene keer vraagt de situatie om een vrolijke en harmonieuze toon, de andere keer moet je de boel wakker schudden. De ene keer moet je je twijfel wel laten merken, de andere keer zeer zeker niet.

In deze training duik je flink de diepte in om uit te vinden waar jouw krachten en valkuilen liggen. Je leert op een heel technische en concrete manier het onderscheid te maken tussen een grote persoonlijkheid en een groot ego. Je leert heel bewust te herkennen waar het beter is te spreken en waar
Ook wordt je aan de hand van korte beeldfragmenten geïnspireerde door uiteenlopende andere leiders die op hun eigen persoonlijke wijze vorm hebben gegeven aan hun “executive presence”.

Jouw return on education:

  • Je kunt ook onder stress veel meer ontspanning uitstralen
  • De manier waarop je een speech of presentatie geeft is veel sterker
  • Je kunt autoriteit uitstralen, ook als je zwijgt
  • Je bent flexibeler in je communicatie, zonder jezelf te verliezen

Open trainingen

Schrijf je individueel in voor een open training, voor een van de volgende data:

[calendar id=”549″]
Of vraag deze training aan voor jouw team of als individuele coaching.