Interactieve lezing op locatie of online

Communication Intelligence

voor Vrouwelijke Professionals

Pitchen, presenteren, onderhandelen, netwerken, vergaderingen sturen; in je werk zijn jouw communicatie skills cruciaal. Hoe goed je inhoudelijk ook bent, jouw vermogen razendsnel “het gesprek onder het gesprek” te lezen en te sturen is doorslaggevend.

Aan de hand van oefeningen en fragmenten, vergroot je in deze training je inzicht in wat je zelf uitstraalt als het gaat om leiderschap en overtuigingskracht en leer je hoe waar nodig bij kunt sturen. Ook leer je subtiele signalen bij anderen te zien en interpreteren. Signalen waaraan je af kunt lezen wat de intenties van de ander zijn.

De inzichten en de technieken in deze lezing zijn nuttig voor iedereen, maar veel vrouwelijke professionals ervaren deze lezing als extra interessant. Ook doordat een aantal duidelijk herkenbare, vrouwelijke role models wordt aangehaald. Al jaren komt tijdens deze lezing voor vrouwennetwerken altijd veel energie, herkenning en enthousiasme los. Zoals een van de deelnemers het verwoordde: “Ik heb nu tools gekregen om tegelijkertijd èn sterk èn sympathiek te zijn!”

Praktische Informatie

Enkele cliënten

Over Mimoun

Storyteller

Mimoun Oaissa is als acteur onder meer bekend van “Shouf Shouf Habibi”, “De Vloer Op” en “De Marathon”. Parallel aan zijn filmcarrière doet hij onderzoek naar taal, communicatie en overtuigingskracht.

Als professional met een Marokkaanse achtergrond, weet hij uit eigen ervaring hoe uitdagend het kan zijn om de weg te vinden in een omgeving die gedomineerd wordt door omgangsvormen die vooral wit en mannelijk zijn. Vanuit dat perspectief heeft hij de afgelopen elf jaar vele vrouwelijke professionals geënthousiasmeerd en praktische tools aangereikt. Tools waarmee zij hun uitstraling krachtiger kunnen maken en tegelijkertijd hun eigen persoonlijkheid kunnen behouden.

In deze lezing geeft hij naast hele praktische tips, ook herkenbare en vaak ook geestige voorbeelden. Door de mix van interessante inzichten, humor en energieke werkvormen, is deze lezing voor de deelnemers vaak een hele nuttige, maar ook inspirerende ervaring.

Al meer dan 12.400 deelnemers deden mee

De technieken die je leert, helpen je onder meer om:

Z

een uitstraling te ontwikkelen die èn sterk èn sympathiek is

Z

ervoor te zorgen dat jouw ideeën en inbreng meer gehoord worden

Z

jezelf te profileren, zonder arrogant over te komen

Z

beter om te gaan met dominant gedrag

Z

meer zelfverzekerdheid te voelen en uit te stralen

Z

zelfverzekerder te presenteren en onderhandelen

Kortom: in deze energieke lezing door acteur en storyteller Mimoun Oaissa, leer je in hoog tempo technieken en inzichten die jouw communication intelligence in korte tijd drastisch vergroten.

Praktische informatie

Online en op locatie

Alle lezingen zijn zowel op locatie beschikbaar als online in de vorm van een webinar.

Prijsindicatie

Vanaf €2K

Engels en Nederlands

Alle lezingen en webinars zijn zowel in het Nederlands als in het Engels beschikbaar.

HEB JE VRAGEN?

Bel ‭+31651532136‬ of vul het onderstaand formulier in.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

3 + 14 =