Interactieve lezing op locatie of online

Communication Intelligence

voor Young Professionals

Pitchen, presenteren, onderhandelen, netwerken, vergaderingen sturen; in je werk zijn jouw communicatie skills cruciaal. Hoe goed je inhoudelijk ook bent, jouw vermogen razendsnel “het gesprek onder het gesprek” te lezen en te sturen is doorslaggevend.

Zeker voor jou als young professional zijn overtuigingskracht en communicatieve vaardigheden extra belangrijk. Hoe kun je collega’s, managers en/of cliënten die ouder zijn dan jij meekrijgen? Hoe kun je zorgen dat jouw expertise serieus genomen wordt? Hoe kun je jezelf krachtig profileren en jouw toegevoegde waarde duidelijk maken, zonder arrogant over te komen?

Aan de hand van oefeningen en fragmenten, vergroot je in deze training je inzicht in wat je zelf uitstraalt als het gaat om leiderschap en overtuigingskracht en leer je hoe waar nodig bij kunt sturen. Ook leer je subtiele signalen bij anderen te zien en interpreteren. Signalen waaraan je af kunt lezen wat de intenties van de ander zijn.

Praktische Informatie

Enkele cliënten

Over Mimoun

Storyteller

Mimoun Oaissa is als acteur onder meer bekend van Shouf Shouf Habibi, De Vloer op en De Marathon. Parallel aan zijn filmcarrière doet hij onderzoek naar taal, communicatie en overtuigingskracht.

In deze lezing geeft hij naast hele praktische tips, ook herkenbare en vaak ook geestige voorbeelden. Door de mix van interessante inzichten, humor en de energieke werkvormen is deze lezing voor de deelnemers vaak een hele nuttige, maar ook inspirerende ervaring.

Al meer dan 12.400 deelnemers deden mee

De technieken die je leert, helpen je onder meer om:

Z

een meer senior uitstraling te ontwikkelen

Z

ervoor te zorgen dat jouw ideeën in inbreng meer gehoord worden

Z

jezelf te profileren, zonder arrogant over te komen

Z

beter om te gaan met dominant gedrag

Z

meer zelfverzekerdheid te voelen en uit te stralen in presentaties en conversaties

Z

meer zelfvertrouwen en kracht uit te stralen in sollicitaties

Kortom: in deze energieke lezing door acteur en storyteller Mimoun Oaissa, leer je in hoog tempo technieken en inzichten die jouw communication intelligence in korte tijd drastisch vergroten.

Praktische informatie

Online en op locatie

Alle lezingen zijn zowel op locatie beschikbaar als online in de vorm van een webinar.

Prijsindicatie

Vanaf €2K

Engels en Nederlands

Alle lezingen en webinars zijn zowel in het Nederlands als in het Engels beschikbaar.

HEB JE VRAGEN?

Bel ‭+31651532136‬ of vul het onderstaand formulier in.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

9 + 8 =